Bezoek een sauna

435 beauty salons met gelaatsverzorging gevonden

Oost-Vlaanderen (146)  West-Vlaanderen (124)  Antwerpen (104)  Limburg (34)  Vlaams-Brabant (28) 
foto1

't Beautyhuisje

West-Vlaanderen / Waregem


foto1

't Genoegen

Limburg / Lommel

We zijn gelegen in het “pure” Lommel, een stadje gelegen in Belgisch Limburg en gekend om zijn ongerepte natuur. ‘t Genoegen wordt door zijn klanten vooral geroemd om zijn prachtig ingerichte sauna en mooi verzorgde sauna arrangementen. Doch we hebben meer te bieden, hieronder vind je een greep uit ons aanbod. Je kan bij ons terecht voor gelaats- en lichaamsverzorgingen, pedicure/manicure en ontharingen. Bij alle verzorgingen wordt onze tijd integraal en vakkundig aan jou besteed. Tevens staan er erkende massagetherapeuten klaar voor het uitvoeren van professionele massages. Verder is het mogelijk om de prachtige thermen, uitgevoerd in Engelse stijl, privé af te huren. We hebben een brede waaier aan super verwen- en relaxatiemogelijkheden. Genieten is de boodschap in ’t Genoegen.

foto1

't Zenhuys

Antwerpen / Kontich


foto1

A Fleur De Peau

Oost-Vlaanderen / Wortegem-Petegem


foto1

ABC Beauty Care

Antwerpen / Kapellen (Antw.)

ik sta klaar om u individueel te adviseren en te begeleiden bij de keuze van uw behandelingen. mijn voornaamste doel, naast kwaliteitsbehandelingen, is tijd maken voor u, wellness bieden en de mogelijkheid te ontstressen, iets wat we allemaal kunnen gebruiken.

foto1

Absolute Beauty

West-Vlaanderen / Ingelmunster


foto1

AcuCha Blancquaert Chantal

Oost-Vlaanderen / Gentbrugge

uidverjonging met natuurproducten Bio-esthetiek volgens de 5 natuurelementen Natuurlijke lifting met lichttherapie Energetische lymfedrainage Vakkundig advies voor de ideale thuisverzorging

foto1

Adagio Beautystyle

Vlaams-Brabant / Machelen


foto1

Adelante

Oost-Vlaanderen / Erpe


foto1

all Medi-Aesthetics

Antwerpen / Lier


foto1

Allure

Oost-Vlaanderen / Drongen


foto1

Allyvee

Antwerpen / Berlaar


foto1

Amaryllis

West-Vlaanderen / Koksijde


foto1

Amaryllis

Antwerpen / Brasschaat

Professioneel schoonheidsinstituut.

foto1

Amethyst Wellness

Vlaams-Brabant / Bierbeek

Bewust bezig zijn met ons uiterlijk is geen ijdelheid maar een teken van zelfbewustzijn en zelfrespect. Heel wat vrouwen hebben een aangeboren feeling en flair om zich te kleden en op te smukken maar je laten adviseren en soigneren door een specialist in het vak kan je wel behoeden voor flaters. Voor gespecialiseerd advies kan je alvast terecht bij Wellness Amethyst waar Veerle Emmerechts, een schoonheidsspecialiste met een eigen visie, de touwtjes in handen heeft. Wellness Amethyst is een schoonheidssalon, kunstnagelstudio en kleuradviesbureau ondergebracht in één zaak.

foto1

Anemoon

Antwerpen / Berchem (Antwerpen)


foto1

Angenies

Antwerpen / Oelegem


foto1

Ann

Oost-Vlaanderen / Aalter


foto1

Ann Vandamme

West-Vlaanderen / Brugge


foto1

Anne Diego

Antwerpen / Antwerpen

Een volledig gamma om u te verzorgen en te verwennen voor vrouwen en mannen Schoonheidsinstituut - Afslankingsinstituut - Zonnecenter

foto1

Aphrodite

Oost-Vlaanderen / Ertvelde


foto1

Aphrodite Beauty-Wellness

West-Vlaanderen / Izegem

beauty & wellness

foto1

Aqua Dôme

Oost-Vlaanderen / Oudenaarde


foto1

Aqua Heaven

Vlaams-Brabant / Leuven

Ontdek het welzijn van het saunagebeuren met je partner of vrienden in een magisch kader. Aqua Heaven biedt 8 verschillende wellnessruimtes, elk voorzien van sauna (85°), hammam (45°), jacuzzi (37°) en verwarmd zwembad (30°). De decoratie van de ruimtes is verschillend. U kiest zelf in welke sfeer u wilt ontspannen: romantiek onder een sterrenhemel, reizen naar de tropen of naar Azië, sauna zoals in Finland, uitblazen in een groen oase, teruggaan naar het Romeinse Rijk of eerder knus en gezellig.

foto1

Aqualuna Welness

Oost-Vlaanderen / Bazel