Bezoek een sauna

146 gelaatsverzorggevonden ing gevonden in oost-vlaanderen

Sint-Niklaas (8)  Aalst (7)  Oostakker (6)  Oudenaarde (5)  Zottegem (4)  Beveren-Waas (3)  Lochristi (3)  Sint-Amandsberg (Gent) (3)  Eeklo (3)  Aalter (3)  Drongen (3)  Maldegem (3)  Gent (3)  Kruishoutem (3)  Sint-Gillis-bij-Dendermonde (3)  Heusden (O.-Vl.) (3)  Evergem (3)  Astene (3)  Lebbeke (2)  Ronse (2)  Gentbrugge (2)  Lokeren (2)  De Pinte (2)  Sint-Gillis-Waas (2)  Wondelgem (2)  Kalken (2)  Hofstade (O.-Vl.) (2)  Bassevelde (2)  Melsele (2)  Meerbeke (2)  Temse (2)  Sint-Laureins (2)  Ninove (2)  Grembergen (2)  Erembodegem (Aalst) (2)  Destelbergen (2)  Ertvelde (2)  Knesselare (1)  Bazel (1)  Sleidinge (1)  Nieuwerkerken (Aalst) (1)  Belsele (Sint-Niklaas) (1)  Deftinge (1)  Kallo (Beveren-Waas) (1)  Gavere (1)  Zele (1)  Buggenhout (1)  Oosteeklo (1)  Hamme (O.-Vl.) (1)  Vrasene (1)  Burst (1)  Onkerzele (1)  Sint-Pauwels (1)  Herzele (1)  Mariakerke (Gent) (1)  Merelbeke (1)  Beervelde (1)  Sint-Denijs-Westrem (1)  Okegem (1)  Zulte (1)  Stekene (1)  Eke (1)  Denderhoutem (1)  Mere (1)  Tielrode (1)  Appels (1)  Lede (1)  Wortegem-Petegem (1)  Erpe (1)  Deinze (1)  Brakel (1)  Adegem (1)  Wetteren (1)  Kruibeke (1)  Opbrakel (1)  Waasmunster (1) 
foto1

A Fleur De Peau

Oost-Vlaanderen / Wortegem-Petegem


foto1

AcuCha Blancquaert Chantal

Oost-Vlaanderen / Gentbrugge

uidverjonging met natuurproducten Bio-esthetiek volgens de 5 natuurelementen Natuurlijke lifting met lichttherapie Energetische lymfedrainage Vakkundig advies voor de ideale thuisverzorging

foto1

Adelante

Oost-Vlaanderen / Erpe


foto1

Allure

Oost-Vlaanderen / Drongen


foto1

Ann

Oost-Vlaanderen / Aalter


foto1

Aphrodite

Oost-Vlaanderen / Ertvelde


foto1

Aqua Dôme

Oost-Vlaanderen / Oudenaarde


foto1

Aqualuna Welness

Oost-Vlaanderen / Bazel


foto1

Aquasense

Oost-Vlaanderen / Oostakker

Het paradijs bestaat echt!

foto1

Arome

Oost-Vlaanderen / Sint-Amandsberg (Gent)

Schoonheidscentrum voor huidverbetering, huidverjonging en figuurcorrectie, waar u ervaart hoe Aveda en DR Schrammek behandelingen en producten de balans in uw lichaam helpen herstellen. In een persoonlijk consult stellen onze schoonheidsspecialistes samen met u uw behandeling of kuur voor en adviseren u in uw nabehandeling, voor een optimaal resultaat.

foto1

Ars Vivendi

Oost-Vlaanderen / Aalst

Reeds meer dan 20 jaar kan U bij Ars Vivendi genieten van een gelaatsverzorging volgens uw huidtype en conditie, een manicure of pedicure, massage, Oosterse hammam,…een luxe-wellnessbehandeling enz… U kan er ook terecht voor een (definitieve) epilatie , permanente make-up, powerplate, afslanking of cellulitisbehandeling; Universal Contour Wrap, infrarood,…, bodypeeling met visjes.

foto1

Arwen Beauty & Wellness Lounge

Oost-Vlaanderen / Lochristi


foto1

Asanti Sauna & Beauty

Oost-Vlaanderen / Destelbergen

Een paradijs voor sauna en wellness liefhebbers. Thermen Asanti bevindt zich aan de Damvallei in Destelbergen (Gent) en dit is een natuurgebied dat ontstaan is in een oude meander van de Schelde, tussen de knotwilgenrijen, kleine wilgenbroek-bosjes en graslanden die hier het landschap bepalen.

foto1

Babor Beauty Spa-Silhouet

Oost-Vlaanderen / Lede


foto1

Beau

Oost-Vlaanderen / De Pinte


foto1

Beauty Care Kim

Oost-Vlaanderen / Meerbeke


foto1

Beauty Line

Oost-Vlaanderen / Mere


foto1

Beauty Lounge Aquazen

Oost-Vlaanderen / Buggenhout

Tijd maken om ten volle te genieten, om één te worden met je lichaam en je geest en te relaxen, daar wil ik jou graag in begeleiden in onze drukke maatschappij. Dat is mijn vak, mijn passie en die wil ik met je delen. Voor jouw huid en jouw lichaam is alleen de beste verzorging met de beste producten goed genoeg. Het is immers je kostbaarste bezit. Jouw huid is uniek. Daarom verdient ze een persoonlijke aanpak. Dat is waar ik waar ik als jong meisje van droomde, werd in 2004 werkelijkheid met m’n eigen schoonheidssalon. Naast de gebruikelijke pedicure en manicure kan je kiezen uit specifieke gelaatsverzorgingen persoonlijk op jou afgestemd. Of misschien ga je liever voor een deugddoende hotstone- of lichaamsmassage terwijl je stilletjes wegdroomt bij sfeervolle muziek op de achtergrond. Genieten met z’n tweetjes kan in onze relaxruimte voorzien van jacuzzi met Finse sauna. Wil je een extra kleurtje dan kan je gebruik maken van ons solarium.

foto1

Beauty Queen

Oost-Vlaanderen / Deftinge


foto1

Beaux Ongles

Oost-Vlaanderen / Hofstade (O.-Vl.)


foto1

Belize

Oost-Vlaanderen / Sint-Niklaas


foto1

Belle & Beau

Oost-Vlaanderen / Ronse


foto1

Belle & Beau

Oost-Vlaanderen / Heusden (O.-Vl.)


foto1

Belle Fleur & Afslanking

Oost-Vlaanderen / Oosteeklo


foto1

Bo

Oost-Vlaanderen / Oudenaarde