Bezoek een sauna

360 wellness zaken gevonden

Oost-Vlaanderen (111)  Antwerpen (109)  West-Vlaanderen (79)  Vlaams-Brabant (35)  Limburg (27) 
foto1

Active Mental & Welness Coaching

Limburg / Vreren


foto1

AcuCha Blancquaert Chantal

Oost-Vlaanderen / Gentbrugge

uidverjonging met natuurproducten Bio-esthetiek volgens de 5 natuurelementen Natuurlijke lifting met lichttherapie Energetische lymfedrainage Vakkundig advies voor de ideale thuisverzorging

foto1

Adagio Beautystyle

Vlaams-Brabant / Machelen


foto1

Agneessens Health and Wellness

Antwerpen / Antwerpen

Health Care biedt u therapieën en therapeutische massages, die uw herstel ondersteunen en versnellen. Als voor u verplaatsing moeilijk is, kom ik tot bij u. Bij acute klachten kan u snel terecht. En dan is er Wellness Care … om uw welzijn te vergroten … relaxen en natuurlijk genieten. Voor onze wijzere medemensen zijn er therapieën en lichte massages die vele ouderdomsklachten verbeteren en door de zachte aanraking een zeer positieve uitwerking hebben op de psyche. De gevolgen van stress verzachten, zelf stressimpulsen beperken … samen kiezen we de methode die best bij u past.

foto1

all Medi-Aesthetics

Antwerpen / Lier


foto1

Allure

Oost-Vlaanderen / Drongen


foto1

Allyvee

Antwerpen / Berlaar


foto1

Amaryllis

Antwerpen / Brasschaat

Professioneel schoonheidsinstituut.

foto1

Amethyst Wellness

Vlaams-Brabant / Bierbeek

Bewust bezig zijn met ons uiterlijk is geen ijdelheid maar een teken van zelfbewustzijn en zelfrespect. Heel wat vrouwen hebben een aangeboren feeling en flair om zich te kleden en op te smukken maar je laten adviseren en soigneren door een specialist in het vak kan je wel behoeden voor flaters. Voor gespecialiseerd advies kan je alvast terecht bij Wellness Amethyst waar Veerle Emmerechts, een schoonheidsspecialiste met een eigen visie, de touwtjes in handen heeft. Wellness Amethyst is een schoonheidssalon, kunstnagelstudio en kleuradviesbureau ondergebracht in één zaak.

foto1

Angenies

Antwerpen / Oelegem


foto1

Anne Diego

Antwerpen / Antwerpen

Een volledig gamma om u te verzorgen en te verwennen voor vrouwen en mannen Schoonheidsinstituut - Afslankingsinstituut - Zonnecenter

foto1

Annekes Welness Studio

Antwerpen / Mechelen


foto1

Aphrodite

Oost-Vlaanderen / Ertvelde


foto1

Aphrodite Beauty-Wellness

West-Vlaanderen / Izegem

beauty & wellness

foto1

Apriori4u Lifestyle & Welness

Vlaams-Brabant / Meise


foto1

Aqua Dôme

Oost-Vlaanderen / Oudenaarde


foto1

Aquapuur

Limburg / Koersel

AquaPuur bestaat uit twee ruime privé sauna's waar je zowel gezellig met z'n tweetjes kan genieten als zalig ontspannen in grotere groep. In onze sfeervolle, luxueuze Puur sauna met panoramische bio-sauna, stoomcabine, infraroodsauna, buitenzwembad, jacuzzi met kleurentherapie en relaxruimte kan je volledig tot rust komen. De naam Puur verwijst naar de puurheid van het zwembadwater, dat niet gereinigd wordt door chloor, maar door zoutanalyse. In onze nieuwe sauna Aqua bieden we jullie niet alleen een helende zoutsauna, infraroodbanken en jacuzzi aan, maar vind je bovendien ook een luxueuze Turkse hammam. De hammam is een eeuwenoud reinigingsritueel dat je volledig tot rust laat komen en de spieren ontspant. In beide sauna's kan genoten worden van enkel de saunafaciliteiten, maar je kan ook kiezen voor de totaalontspanning door er nog een heerlijke massage, lichaamspeeling of -pakking, ontharing of verzorging en massage in de hammam aan toe te voegen.

foto1

Argenteuil

West-Vlaanderen / Roeselare


foto1

Ariane Wellness

Antwerpen / Arendonk

Bij mij kan u terecht voor een psycho-therapie, een heerlijke relax massage, maar ook nog veel meer...

foto1

Artemis

Antwerpen / Borsbeek (Antw.)


foto1

Atelier ('L)

West-Vlaanderen / Heist-aan-Zee


foto1

Aveda

Antwerpen / Antwerpen


foto1

Ayla

Antwerpen / Westmalle


foto1

Azur

Oost-Vlaanderen / Gent

Na een dagje stappen kan je heerlijk ontspannen met een glaasje Champagne in ons pittoresk saunagedeelte, Mediterraans geïnspireerd met mooie mozaïkjes, jacuzzi, infra-rood sauna, zweedse sauna en regendouche.

foto1

Babor Beauty Spa-Silhouet

Oost-Vlaanderen / Lede