Bezoek een sauna

6 sauna's met zwemvijver gevonden

West-Vlaanderen (3)  Oost-Vlaanderen (2)  Antwerpen (1) 
foto1

Aan De Leie Bed & Breakfast

Oost-Vlaanderen / Deinze

Met Body & Balance bieden wij u een ruim gamma aan lichaamsbehandelingen en massages aan. Body & Balance vormt een geheel met B&B 'aan de leie', zodat u na een heerlijke massage of een ontspannende namiddag wellness niet naar huis hoeft te gaan, maar in één van onze gastenkamers kunt genieten van een deugddoende nachtrust. Verder kunt u ook los van een overnachting in ons gastenverblijf, genieten van ons aanbod aan massages en lichaamsbehandelingen. Wij bieden massages allerhande aan maar voor alle duidelijkheid wordt er niet ingegaan op erotische voorstellen van welke aard dan ook.

foto1

Au Bord'Eaux

West-Vlaanderen / Wingene

Kom binnen, snuif onze unieke sfeer op en geniet. Wij stellen alles in het werk om het jullie zo aangenaam mogelijk te maken. Samen zorgen we ervoor dat jullie een gezellige tijd beleven. Heeft u vragen, suggesties of een speciaal verzoek? Laat het ons gerust weten. Uw wellness blijft onze focus!

foto1

Body & Nature

West-Vlaanderen / Avelgem


foto1

Kouros

Antwerpen / Schoten

Een stukje paradijs op aarde ... De Kouros Sauna ligt in een riante villawijk midden in de bossen net buiten Antwerpen. De eigenaren Rob en Ed hebben deze sauna, na een grondige renovatie, omgetoverd tot een waar paradijs. Rondom de sauna ligt een riante, mediterrane tuin met groot terras, vijverpartij, buitensauna, whirlpool en zwembad. Het geheel is goed afgeschermd en naakt zonnen is toegestaan.

foto1

Watergenoegens

Oost-Vlaanderen / Kruishoutem


foto1

Welness Aqua Thermae Speleers

West-Vlaanderen / Beveren (Leie)

Een exclusief gamma van wellness wordt u aangeboden en u zal verwend worden tot in de puntjes. Finse sauna,Hamman,Infrarood cabine, buiten-jacuzzi ( met overloopbad-conform de vlarem wet), Romeinse Frigidarium, exclusieve bio-sauna met 4 aromaten (enige in België !!!), Relax chalet met lighoek en mogelijkheid tot tapas of ontbijt, zwemvijver en Caraïbische relax stijl) worden U aangboden in een exotisch kader. We hopen van harte U te mogen ontvangen in ons wellness-complex.