Bezoek een sauna

3 gelaatsverzorging gevonden in leuven

foto1

Aqua Heaven

Vlaams-Brabant / Leuven

Ontdek het welzijn van het saunagebeuren met je partner of vrienden in een magisch kader. Aqua Heaven biedt 8 verschillende wellnessruimtes, elk voorzien van sauna (85°), hammam (45°), jacuzzi (37°) en verwarmd zwembad (30°). De decoratie van de ruimtes is verschillend. U kiest zelf in welke sfeer u wilt ontspannen: romantiek onder een sterrenhemel, reizen naar de tropen of naar Azië, sauna zoals in Finland, uitblazen in een groen oase, teruggaan naar het Romeinse Rijk of eerder knus en gezellig.

foto1

Cybèle

Vlaams-Brabant / Leuven

Vind je ook dat een gezonde huid een mooie huid is ? En ben je op zoek naar een degelijke huidverzorging op basis van een geïndividualiseerde huiddiagnose ? Ontdek dan verder het schoonheidsinstituut Cybèle, het juiste adres voor : een klassieke schoonheidsverzorging, rimpelbehandeling, permanente make-up, elektrisch epileren,...

foto1

Kelly Schoonheidssalon

Vlaams-Brabant / Leuven

Hier komt u vast en zeker optimaal tot rust. U komt immers terecht in een nieuw en modern ingericht salon waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste behandelingen en apparatuur. Door mijn uitgebreid aanbod aan verzorgingsproducten kan ik elke behandeling perfect aanpassen aan uw behoeften. Als schoonheidsspecialiste geef ik u graag advies over de behandelingen en verzorgingsproducten die het best bij u passen. U vindt hier alles om te genieten en tot rust te komen.