Bezoek een sauna

31 wellness met arrangementen gevonden in west-vlaanderen

Sint-Andries (2)  Knokke (2)  Oostkamp (2)  Roeselare (2)  Harelbeke (2)  Izegem (2)  Oostende (2)  Kortrijk (2)  Gullegem (1)  Heule (1)  Ruiselede (1)  Sint-Kruis (Brugge) (1)  Ingelmunster (1)  Varsenare (1)  Veurne (1)  Lichtervelde (1)  Ardooie (1)  Waregem (1)  Brugge (1)  Tielt (1)  Marke (Kortrijk) (1)  Proven (1)  Loppem (1) 
foto1

Aphrodite Beauty-Wellness

West-Vlaanderen / Izegem

beauty & wellness

foto1

Beau Esthé

West-Vlaanderen / Veurne


foto1

Beauty and Wellness Viane Valerie

West-Vlaanderen / Proven

Beauty & Wellness Valerie Viane Ik werk al 23 jaar als zelfstandige schoonheidsspecialiste in Proven. Ik ben gespecialiseerd in gelaatsverzorging, massages en kunstnagels. In mijn salon besteed ik veel aandacht aan relaxatie en tot rust komen. Jaarlijks volg ik bijscholingen om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. De verzorgingen gebeuren met Yonka, pioniers van de aromatherapie.

foto1

Body & Mind

West-Vlaanderen / Heule


foto1

Chez Femme

West-Vlaanderen / Oostende


foto1

De Parel

West-Vlaanderen / Gullegem


foto1

Di France

West-Vlaanderen / Varsenare

Di France - All about beauty

foto1

Esthetiek La Beauté

West-Vlaanderen / Oostkamp


foto1

Fam & ôm

West-Vlaanderen / Loppem


foto1

Fifth Avenue

West-Vlaanderen / Knokke


foto1

Het Hemelhuis

West-Vlaanderen / Brugge


foto1

Instituut Candy

West-Vlaanderen / Harelbeke


foto1

Instituut Jolie

West-Vlaanderen / Harelbeke


foto1

Instituut Lieve

West-Vlaanderen / Sint-Andries


foto1

Ki-on

West-Vlaanderen / Kortrijk

Geniet in stijl bij Ki-on te Kortrijk, West-Vlaanderen. Welkom bij sauna Ki-on! Laat u verleiden door onze heerlijke verwenarrangementen, hotstone massages, lichaamsverzorgingen, ... Neem gerust een kijkje op onze website en misschien mogen we u binnenkort verwelkomen en verwennen in onze sauna of schoonheidssalon te Kortrijk.

foto1

Lyf Ontspanningshuis

West-Vlaanderen / Lichtervelde

Kies voor onze unieke kwaliteitsvolle wellnessarrangementen, massages & begeleidingen... Verspreid over drie prachtige gebouwen in landelijke stijl, perfect ingekaderd in een oase van groen, bieden wij je alles wat je maar kunt dromen om tot jezelf te komen.

foto1

Maison de Beauté

West-Vlaanderen / Ruiselede

Een wereld waarin zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid in evenwicht zijn. Een wereld van exclusieve verzorging die onder de huid gaat. Een genoegen voor lichaam en geest. Een domein voor alle zintuigen. Welkom in een wereld voor individualisten, met individuele verzorgingsprogramma’s van kop tot teen. Tenslotte is geen huid immers dezelfde, elke huid is net zo uniek als de mens zelf. Leg daarom de toekomst van uw huid in handen van specialisten. Wij verheugen er ons nu reeds op u één van de volgende dagen als gast te mogen ontvangen in ons beauty-relaxcentrum. Maar bekijk ondertussen op onze site eens rustig de vele mogelijkheden die Maison de Beauté u aanbiedt, zo kan u zelf uw ideale verwenprogramma reeds samenstellen.

foto1

Messaline

West-Vlaanderen / Tielt

ok

foto1

Mieke

West-Vlaanderen / Kortrijk


foto1

New Physiomins

West-Vlaanderen / Oostende


foto1

O'Mains d'Or

West-Vlaanderen / Sint-Kruis (Brugge)


foto1

Oase Beauty & Wellness

West-Vlaanderen / Knokke

Bij Oase komt u tot rust. U droomt heerlijk weg tijdens onze behandelingen. U geniet tijdens de behandelingen van optimale verzorging en aandacht en verlaat stralend en ontspannen ons schoonheidssalon. Pure luxe,confort en hygiëne zijn onze kernbegrippen. Wij zijn van mening dat er 'goed uitzien' vele facetten kent en dat de aanpak niet alleen professioneel dient te zijn, maar ook zeer persoonlijk. U staat centraal als u kiest voor een schoonheidsbehandeling bij Oase. Ons streven is om u optimaal te laten genieten en uw lichaam de aandacht te geven die het verdiend.

foto1

Pascaline Esthetiek

West-Vlaanderen / Marke (Kortrijk)


foto1

Positivo Saunacenter

West-Vlaanderen / Izegem


foto1

Puur

West-Vlaanderen / Waregem