Bezoek een sauna

44 sauna's met arrangementen gevonden in west-vlaanderen

Waregem (3)  Sint-Kruis (Brugge) (2)  Izegem (2)  Nieuwpoort (2)  Gullegem (2)  Vlamertinge (2)  Torhout (2)  Roeselare (2)  Oostende (1)  Zwevegem (1)  Eernegem (1)  Dudzele (1)  Kuurne (1)  Oostkamp (1)  Marke (Kortrijk) (1)  Assebroek (1)  Kortrijk (1)  Koolskamp (1)  Sint-Andries (1)  Diksmuide (1)  Heule (1)  Tielt (1)  Beveren (Leie) (1)  Lauwe (1)  Veurne (1)  Ardooie (1)  Zandvoorde (Zonnebeke) (1)  Brugge (1)  Meulebeke (1)  Ingelmunster (1)  Sint-Eloois-Winkel (1)  Avelgem (1)  Lichtervelde (1)  Ieper (1)  Loppem (1) 
foto1

't Badhuis

West-Vlaanderen / Waregem

U hebt gekozen voor een verkwikkende gezondheidskuur samen met uw gezin, vrienden,... in het kleine, maar gezellige Badhuis. Om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken, leggen we even het sauna-ritueel uit en maken we vooraf een aantal noodzakelijke afspraken. Hiernaast kan u ook meer te weten komen over de Sauna, Turks Stoombad en de whirlpool.

foto1

Argenteuil

West-Vlaanderen / Roeselare


foto1

Au Paradis

West-Vlaanderen / Waregem

Op wandelafstand van het bruisende centrum van Waregem vindt u dit rustig gelegen etablissement met 2 stijlvolle en gezellige kamers. Au Paradis beschikt eveneens over een privaat wellnesscomplex met Finse Sauna, infraroodsauna, Turks stoombad, bubbelbad, kleurtherapie, douchelaan en olijftuin. Kamers of privésauna kunnen apart of in combinatie gehuurd worden. Vanaf november 2009 behoren ook professionele massages tot de mogelijkheden. Of u nu fervent fietser bent, ‘iemand’ op zoek naar rust, een levensgenieter of gewoon iemand die van hemelse plekjes houdt, bij ons kunt u terecht voor een rustig en gemoedelijk verblijf.

foto1

Badhuis Carpe Diem

West-Vlaanderen / Meulebeke

Wij leven in een wereld die door de steeds voortgaande technologische ontwikkeling steeds complexer wordt. Wij, mensen, ervaren dat als drukker. Wij leven een jachtig, vaak gehaast bestaan. Na vele inspanningen op het werk en om fit te blijven, nog wat sport, hebben veel mensen behoefte aan "even niks", aan rust. En wat is er dan mooier, beter en fijner dan u in alle rust weldadig en comfortabel te ontspannen in de sauna? Voor wie van tijd tot tijd behoefte heeft aan rust kan "sauna" een niet meer weg te denken ritueel zijn binnen zijn "lifestyle". Vanuit die gedachte hebben wij ons badhuis ingericht. Wij zorgen voor een gezellige omgeving waarin u heerlijk kunt ontspannen, rusten en zomaar even wegdromen.

foto1

Badhuis De Meander

West-Vlaanderen / Ardooie


foto1

Beauty D

West-Vlaanderen / Gullegem

Uzelf trakteren, even de tijd stopzetten, een adempauze inlassen, en een massage of een ander deugdoende wellnesskuur. Soms heeft u het gewoon verdiend, zo'n verwenmoment voor uzelf.

foto1

Belle

West-Vlaanderen / Sint-Kruis (Brugge)


foto1

Bellini Beauty- & Wellness Center

West-Vlaanderen / Vlamertinge

Bellini, mijn verwenmoment

foto1

Body & Nature

West-Vlaanderen / Avelgem


foto1

Bronza

West-Vlaanderen / Assebroek


foto1

Caldare

West-Vlaanderen / Torhout


foto1

Cocay

West-Vlaanderen / Zwevegem


foto1

Dewaele

West-Vlaanderen / Ieper

U wordt verzorgd in een moderne doch gezellige ruimte ingericht volgens de 'Feng-shui' normen, zodat u volledig tot rust kan komen. Met een gezellig haardvuur, projectie van natuurbeelden en lichttherapie komt U in een nieuwe wereld, een wereld los van alle stress !!!

foto1

Dolfijntje ('t)

West-Vlaanderen / Heule

Onze Japans geïnspireerde wellness is een wellness- unit in een moderne interpretatie van een japans badhuis of sento genaamd. Waarbij rekening werd gehouden met de boedistische zen-leer en de nadruk werd gelegd op de 4 fysieke elementen, nl. water, vuur, aarde en wind.
Onze Mediteraans geïnspireerde wellness is een ruime wellness-unit met binnen een lounge gevoel en in de tuin een echt vakantiegevoel waar u volledig tot rust kan komen.

foto1

Evyta Esthetiek Beauty & Wellness

West-Vlaanderen / Dudzele

In een rustige omgeving tussen Brugge en Knokke kunt u zich totaal ontspannen, zalig genieten in het saunacenter met verschillende aangepaste sauna arrangementjes. Eventjes 'me-time' met een verzorgingsarrangement op maat, of een ontspannen verzorging met de hoogstaande producten van Babor. Bij ons wordt elke klant persoonlijk behandeld zodat iedereen een aangepaste verzorging krijgt.

foto1

Fam & ôm

West-Vlaanderen / Loppem


foto1

Gokelaere M

West-Vlaanderen / Vlamertinge


foto1

H2O

West-Vlaanderen / Sint-Eloois-Winkel


foto1

Het Hemelhuis

West-Vlaanderen / Brugge


foto1

Hof Van Eden

West-Vlaanderen / Veurne

Vakantiehoeve 'Hof van Eden' heeft een zeer rustige en veilige ligging, midden in de natuur en omgeven door een oase van rust. Deze voormalige hoeve ligt op 8 km van Oostduinkerke. Marianne (de gastvrouw) heeft haar Nieuwpoorts visrestaurant vaarwel gezegd om haar gasten in het landelijke Zoutenaaie te verwennen met haar kookkunsten.( afgestudeerd in 1985 aan de hotelschool Spermalie te Brugge) De kinderen leven zich naar hartelust uit tussen de boerderijdieren en de speeltuigen en zijn gek op een wandelingetje op de pony. Er is ook mogelijkheid om de sauna center te huren met relaxruimte en privétuintje. Gelegen vlakbij de fietsnetwerken (verzorgde fietsen te huur)

foto1

Ki-on

West-Vlaanderen / Kortrijk

Geniet in stijl bij Ki-on te Kortrijk, West-Vlaanderen. Welkom bij sauna Ki-on! Laat u verleiden door onze heerlijke verwenarrangementen, hotstone massages, lichaamsverzorgingen, ... Neem gerust een kijkje op onze website en misschien mogen we u binnenkort verwelkomen en verwennen in onze sauna of schoonheidssalon te Kortrijk.

foto1

L'Oiseau de Paradis

West-Vlaanderen / Oostende

'Oiseau de Paradis, om te genieten van rust en ontspanning. Wij bieden u diverse verwen-arrangementen, massagebehandelingen, gelaats- en lichaamsverzorgingen, mogelijkheden om af te slanken en unieke geschenkbonnen. Schoonheid en uitstraling begint bij een goed gevoel. In deze wereld waar planning en afspraken onze dagen vullen is er nood aan ontspanning. Geef uw lichaam en geest waar het al lang naar verlangde...

foto1

La Dolce Vita

West-Vlaanderen / Torhout


foto1

Lotus Wellnesscenter

West-Vlaanderen / Lauwe


foto1

Lyf Ontspanningshuis

West-Vlaanderen / Lichtervelde

Kies voor onze unieke kwaliteitsvolle wellnessarrangementen, massages & begeleidingen... Verspreid over drie prachtige gebouwen in landelijke stijl, perfect ingekaderd in een oase van groen, bieden wij je alles wat je maar kunt dromen om tot jezelf te komen.