Bezoek een sauna

26 wellness met arrangementen gevonden in oost-vlaanderen

Deinze (2)  Drongen (2)  Aalst (2)  Eeklo (2)  Astene (1)  Beveren-Waas (1)  Stekene (1)  Lochristi (1)  Opbrakel (1)  Ninove (1)  Melle (1)  Destelbergen (1)  Nieuwerkerken (Aalst) (1)  Sleidinge (1)  Oostakker (1)  Aalter (1)  Oudenaarde (1)  Erembodegem (Aalst) (1)  Tielrode (1)  Wortegem-Petegem (1)  Gent (1)  Grembergen (1) 
foto1

A Fleur De Peau

Oost-Vlaanderen / Wortegem-Petegem


foto1

Aan De Leie Bed & Breakfast

Oost-Vlaanderen / Deinze

Met Body & Balance bieden wij u een ruim gamma aan lichaamsbehandelingen en massages aan. Body & Balance vormt een geheel met B&B 'aan de leie', zodat u na een heerlijke massage of een ontspannende namiddag wellness niet naar huis hoeft te gaan, maar in één van onze gastenkamers kunt genieten van een deugddoende nachtrust. Verder kunt u ook los van een overnachting in ons gastenverblijf, genieten van ons aanbod aan massages en lichaamsbehandelingen. Wij bieden massages allerhande aan maar voor alle duidelijkheid wordt er niet ingegaan op erotische voorstellen van welke aard dan ook.

foto1

Allure

Oost-Vlaanderen / Drongen


foto1

Asanti Sauna & Beauty

Oost-Vlaanderen / Destelbergen

Een paradijs voor sauna en wellness liefhebbers. Thermen Asanti bevindt zich aan de Damvallei in Destelbergen (Gent) en dit is een natuurgebied dat ontstaan is in een oude meander van de Schelde, tussen de knotwilgenrijen, kleine wilgenbroek-bosjes en graslanden die hier het landschap bepalen.

foto1

Boyash

Oost-Vlaanderen / Eeklo


foto1

City of Women

Oost-Vlaanderen / Erembodegem (Aalst)


foto1

D-Stress

Oost-Vlaanderen / Opbrakel

d'stress Beauty Lounge & Hair Lounge Voor een onstpannend, relaxerend moment in een rustige omgeving. Geef je lichaam de verzorging die ze verdient, onder deskundige handen.

foto1

De Belder K

Oost-Vlaanderen / Beveren-Waas


foto1

De Spiegeleer Sylvia

Oost-Vlaanderen / Ninove


foto1

Derma-Plus

Oost-Vlaanderen / Oudenaarde


foto1

El Naturelle

Oost-Vlaanderen / Lochristi


foto1

Esthetiek Lieve

Oost-Vlaanderen / Nieuwerkerken (Aalst)


foto1

Haverbeke V.

Oost-Vlaanderen / Deinze

In onze drukke maatschappij is onthaasten, relaxen en even rustig op adem komen essentieel. Door een diversiteit aan behandelingen kan Schoonheidsinstituut Veroniek u hierbij helpen. Bij Veroniek kan u terecht voor verwenarrangementen, aangepaste massagebehandelingen, complete gelaats- en lichaamsverzorging, epilaties, huidverjonging, permanente make-up, maquillage, infraroodcabine, enz. De verzorgingen zijn steeds gepersonaliseerd. Aan de hand van een huidanalyse wordt voor u de beste verzorging samengesteld.

foto1

La Vista

Oost-Vlaanderen / Aalter


foto1

Manacor

Oost-Vlaanderen / Gent

Schoonheid met kennis van zaken !

foto1

Puur

Oost-Vlaanderen / Stekene


foto1

Puur-A

Oost-Vlaanderen / Drongen


foto1

Salus Wellness

Oost-Vlaanderen / Eeklo


foto1

Schoonheidsinstituut Pascale

Oost-Vlaanderen / Sleidinge


foto1

Schoonheidssalon Lieve

Oost-Vlaanderen / Aalst


foto1

Sigi

Oost-Vlaanderen / Grembergen


foto1

Sisi

Oost-Vlaanderen / Melle


foto1

Verzorgingscentrum Lei

Oost-Vlaanderen / Aalst


foto1

Xan-Thi

Oost-Vlaanderen / Oostakker


foto1

Yanko Wellness & Beauty

Oost-Vlaanderen / Astene

Wat is er leuker dan jezelf te verwennen ! Yanko Wellness & Beauty verwelkomt je in haar wereld van thermen en beauty. Wij willen u een bezoek aanbieden waar U, als mens centraal staat! Geen massa-gebeuren, maar een persoonlijke benadering staat bovenaan ons lijst. Yanko betekent zoveel als genieten, ontspannen en tijd voor jezelf. Kortom, herbronnen in een oase van rust. U bent jarig wanneer u bij Yanko komt, dat moet gevierd worden! Daarom voor u en uw vrienden GRATIS een glaasje bubbels.