Bezoek een sauna

19 zonnecenter / zonnebank gevonden in antwerpen

Antwerpen (3)  Vosselaar (1)  Tielen (1)  Kapellen (Antw.) (1)  Schriek (1)  Rijmenam (1)  Antwerpen (1)  Edegem (1)  Ekeren (Antwerpen) (1)  Oelegem (1)  Boechout (1)  Willebroek (1)  Mortsel (1)  Weelde (1)  Brasschaat (1)  Eindhout (1)  Olen (1) 
foto1

Aline Wellness

Antwerpen / Willebroek

Wellness Aline ...een klein paradijs dichtbij huis. Geniet van luxe, rust en ontspanning in een oosterse sfeer. Kim en Caroline heten u van harte welkom in hun privé sauna, hun eigen droom.

foto1

Angenies

Antwerpen / Oelegem


foto1

Anne Diego

Antwerpen / Antwerpen

Een volledig gamma om u te verzorgen en te verwennen voor vrouwen en mannen Schoonheidsinstituut - Afslankingsinstituut - Zonnecenter

foto1

Aqua Kata

Antwerpen / Tielen

Zin om eens lekker te genieten en heerlijk te herbronnen? Even ontsnappen aan uw drukke leven? Bij ons kan je rustig relaxen van een deugddoende sauna, stoomcabine, infrarood cabine, buitenjacuzzi,massagezetel, binnenzwembad en douches. Onze sauna wordt in alle privacy verhuurd.

foto1

Beauty Palace

Antwerpen / Brasschaat


foto1

Body Lounge

Antwerpen / Antwerpen


foto1

El Bayo

Antwerpen / Weelde

El Bayo is een plaats waar water, warmte en welness samen komen om jou te laten genieten. We bieden u rust en ontspanning in de ruimste facetten van het woord. Tot rust komen is ons doel, op uw eigen tempo en ongestoord de stress laten wegvloeien. Leg even uw drukke leven stil en geniet van de gezelligheid en warmte bij sauna El Bayo.

foto1

Fitopia

Antwerpen / Edegem


foto1

Hezemeer

Antwerpen / Eindhout

Op de grens van Antwerpen en Limburg, in een rustige groene omgeving, staat Hezemeer garant voor de hoogste kwaliteit in wellness. Verschillende sauna’s, zonnebanken, een unieke hamam en een ultramodern beautycomplex bieden je alle facetten van ontspannen. Een culinaire verrassing van hoog niveau maakt de verwenning compleet. In de groene tuin ontdek je de zalige rust binnen het Hezemeerdomein.

foto1

La Vita Wellness

Antwerpen / Antwerpen

Bij La Vita Wellness ben je in de goede handen van professionele schoonheidsspecialistes. Onze diensten zijn erop gericht om je beter te voelen, mooier te maken en volledig te ontspannen. Dit alles gebeurt in een kalm, sfeervol en warm instituut dat in het bruisende Antwerpen gelegen is.

foto1

Laëfs

Antwerpen / Vosselaar


foto1

Navada

Antwerpen / Ekeren (Antwerpen)

For a total touch of beauty
Let us help you, ... to make a difference!

foto1

Nuance

Antwerpen / Mortsel


foto1

Oase

Antwerpen / Olen


foto1

Pomalux

Antwerpen / Antwerpen


foto1

Sauna Atlantis

Antwerpen / Boechout

Gezond genieten

foto1

SCHOONHEIDSSTUDIO PASCALE

Antwerpen / Schriek


foto1

Thermen Mineraal

Antwerpen / Rijmenam

Bij Thermen Mineraal vindt u al het nodige om een ganse dag te genieten van de uitgebreide thermenfaciliteiten. Zo'n 10000 m² aan wellnessbeleving staan garant voor een onvergetelijke dag waarin u de nodige rust en ontspanning vindt. De Oosters getinte beautyfarm biedt u een waaier van schoonheids- en gezondheidsbehandelingen met persoonlijk advies: massage, manicure, pedicure, gelaats- en lichaamsverzorging, definitieve ontharing, huidverjonging,... U kan ons uitgebreide aanbod van verzorgingen hier raadplegen.

foto1

Zonnecenter Sunstar

Antwerpen / Kapellen (Antw.)

7 dagen op 7 open!