Bezoek een sauna

26 figuurcorrectie gevonden in antwerpen

Antwerpen (6)  Brasschaat (2)  Wommelgem (2)  Ranst (1)  Ekeren (Antwerpen) (1)  Putte (1)  Mol (1)  Berlaar (1)  Koningshooikt (1)  Sint-Amands (1)  Wilrijk (Antwerpen) (1)  Rijmenam (1)  Lier (1)  Deurne (Antwerpen) (1)  Oevel (1)  Oostmalle (1)  Sint-Job-in-'t-Goor (1)  Westerlo (1)  Berchem (Antwerpen) (1) 
foto1

Allyvee

Antwerpen / Berlaar


foto1

Anne Diego

Antwerpen / Antwerpen

Een volledig gamma om u te verzorgen en te verwennen voor vrouwen en mannen Schoonheidsinstituut - Afslankingsinstituut - Zonnecenter

foto1

Beaufiness

Antwerpen / Berchem (Antwerpen)


foto1

Beauty Care

Antwerpen / Putte


foto1

Bioline

Antwerpen / Ranst


foto1

Body Lounge

Antwerpen / Antwerpen


foto1

Clarins Splendens

Antwerpen / Brasschaat


foto1

De Zachte Lijn

Antwerpen / Brasschaat


foto1

El'pary

Antwerpen / Wommelgem


foto1

Helena Beauty and Nailcenter

Antwerpen / Sint-Job-in-'t-Goor


foto1

Het Vijfde Seizoen

Antwerpen / Westerlo

Gezond en vitaal zijn is de basis voor een vreugdevol en mooi leven. De basisidee en de ziel van 'Wellness' bieden precies datgene dat ieder van ons nodig heeft: het gevoel dat ontstaat wanneer geest, lichaam en ziel één harmonie vormen. Met veel liefde en energie werd deze unieke Wellness-residentie gerealiseerd om u in alle rust en met de beste zorgen te helpen bij de revitalisering van lichaam en geest. Wij verheugen ons om u te mogen begroeten en u te laten genieten van al het goede dat hier is verzameld.

foto1

Hilde Van Peer

Antwerpen / Oostmalle


foto1

Katrien

Antwerpen / Wilrijk (Antwerpen)


foto1

La Vita Wellness

Antwerpen / Antwerpen

Bij La Vita Wellness ben je in de goede handen van professionele schoonheidsspecialistes. Onze diensten zijn erop gericht om je beter te voelen, mooier te maken en volledig te ontspannen. Dit alles gebeurt in een kalm, sfeervol en warm instituut dat in het bruisende Antwerpen gelegen is.

foto1

Laroche Beauty Center

Antwerpen / Deurne (Antwerpen)


foto1

Le Boudoir

Antwerpen / Antwerpen


foto1

Navada

Antwerpen / Ekeren (Antwerpen)

For a total touch of beauty
Let us help you, ... to make a difference!

foto1

Privesauna Di Lusso

Antwerpen / Koningshooikt

Wij verwelkomen u in een mooie, rustgevende omgeving, en bieden u luxe met een persoonlijke toets... Neem de tijd om te genieten... Laat u verwennen... Kom tot rust en laat u verrassen door de gezelligheid die privésauna Di Lusso u biedt...

foto1

Purelien

Antwerpen / Sint-Amands


foto1

Relax en lasertherapy

Antwerpen / Antwerpen


foto1

Schoonheidsinstituut Heidi

Antwerpen / Lier

Schoonheidsinstituut Heidi, gelegen in de Schapekoppenstraat te Lier, is er speciaal voor u en voor uw welbehagen. Schoonheidsspecialistes Heidi Joos en Lea Verelst beschikken over een ruime ervaring en kennis, en nemen u graag uitgebreid onder handen. We voeren allerhande verzorgende behandelingen uit, zowel gelaatsverzorging, lichaamsverzorging als manicure en pedicure. Bovendien zijn we gespecialiseerd in anti-agingbehandelingen. Ook kunt u een huidtest door ons laten uitvoeren, op basis waarvan we u dan enkele behandelingen kunnen voorstellen. Daarnaast geven wij u graag kleur- en stijladvies. Breng ons zeker ook eens een bezoek als u geïnteresseerd bent in permanente make-up of laserontharing.

foto1

Schoonheidsinstituut Valerie

Antwerpen / Oevel


foto1

Si Belle

Antwerpen / Wommelgem


foto1

The City Spa

Antwerpen / Antwerpen

Al de behandelingen die wij aanbieden in ons schoonheidsalon worden door goed opgeleide schoonheidspecialiste uitgevoerd met professionele cosmetica van dermalogica en decleor

foto1

Thermen Mineraal

Antwerpen / Rijmenam

Bij Thermen Mineraal vindt u al het nodige om een ganse dag te genieten van de uitgebreide thermenfaciliteiten. Zo'n 10000 m² aan wellnessbeleving staan garant voor een onvergetelijke dag waarin u de nodige rust en ontspanning vindt. De Oosters getinte beautyfarm biedt u een waaier van schoonheids- en gezondheidsbehandelingen met persoonlijk advies: massage, manicure, pedicure, gelaats- en lichaamsverzorging, definitieve ontharing, huidverjonging,... U kan ons uitgebreide aanbod van verzorgingen hier raadplegen.