Bezoek een sauna

38 beauty arrangementen gevonden in antwerpen

Antwerpen (5)  Putte (2)  Berchem (Antwerpen) (2)  Antwerpen (2)  Brasschaat (2)  Lier (2)  Mechelen (1)  Zandhoven (1)  Balen (1)  Lichtaart (1)  Broechem (1)  Ekeren (Antwerpen) (1)  Grobbendonk (1)  Wommelgem (1)  Heist-op-den-Berg (1)  Halle (Kempen) (1)  's Gravenwezel (1)  Hingene (1)  Stabroek (1)  Schriek (1)  Rijkevorsel (1)  Rijmenam (1)  Deurne (Antwerpen) (1)  Mol (1)  Oelegem (1)  Edegem (1)  Gierle (1)  Merksem (Antwerpen) (1)  Bonheiden (1) 
foto1

all Medi-Aesthetics

Antwerpen / Lier


foto1

Anemoon

Antwerpen / Berchem (Antwerpen)


foto1

Angenies

Antwerpen / Oelegem


foto1

Anne Diego

Antwerpen / Antwerpen

Een volledig gamma om u te verzorgen en te verwennen voor vrouwen en mannen Schoonheidsinstituut - Afslankingsinstituut - Zonnecenter

foto1

Aquarein

Antwerpen / Grobbendonk

Stap Aquarein binnen en de stress glijdt van je af . Laat je leiden door de goede zorgen van onze medewerkers en geniet van totale ontspanning.We zijn er voor jou en koesteren jouw persoonlijk welzijn! Geniet met al uw zintuigen Verwen je lichaam en geest, zodat je zintuigen hun evenwicht hervinden. Aquarein ontvangt je in een state-of-the-art wellnesscomplex met een prachtige tuin. En biedt je pure verwennerij: Je beleeft diepe ontspanning in de sauna's of hammam, je ervaart de helende kracht van een massage of pakking, je proeft onze lekkere en gezonde keuken. Beleef de ongerepte natuur Aquarein ligt midden in een prachtig oud bos. Waar je ook bent, binnen of buiten, altijd zie je de bomen en hoor je de vogels. Je geniet van de absolute rust, schoonheid en privacy.

foto1

Beaufiness

Antwerpen / Berchem (Antwerpen)


foto1

Beauty Care

Antwerpen / Putte


foto1

Beauty Center Elysee

Antwerpen / Antwerpen


foto1

Beauty Paradise

Antwerpen / Ekeren (Antwerpen)

Sauna- en hamamfaciliteiten die gebruikt worden als ondersteuning van onze schoonheidsbehandelingen Specialiteiten: Endermologie, microdermabrasie. Airbrush tanning, Hollywood en Brazilian wax. Tevens wellness-arrangementen voor groepen tot 6 personen. Absolute privacy verzekerd!

foto1

Beautychalet-Sam

Antwerpen / Gierle


foto1

Bella Donna

Antwerpen / Antwerpen


foto1

Belle En Vie

Antwerpen / Rijkevorsel


foto1

Bellexcellence

Antwerpen / Halle (Kempen)


foto1

Body Lounge

Antwerpen / Antwerpen


foto1

Caroline

Antwerpen / Zandhoven


foto1

Casa Bonita

Antwerpen / Stabroek

Schoonheid in een dop. Bij casa bonita komt u heerlijk tot rust en krijgt u de aandacht die u verdient. Laat u lekker meeslepen in een oase van pure vewennerij. Casa bonita is een schoonheidssalon waar u heerlijk tot u zelf kunt komen. Verzorging van uw huid is dan ook onze zorg, en daar zijn wij in gespecialiseerd. Zo kunt u er, ondanks alle drukte van de dag er gezond en vitaal uitzien.

foto1

Clarins Splendens

Antwerpen / Brasschaat


foto1

De Bron

Antwerpen / Mechelen

Wellness meets bed & breakfast, dat is de kracht van De Bron De Bron garandeert een persoonlijke benadering en een oase van rust in de Mechelse binnenstad. Genieten van wellness arrangementen en verzorgingen met producten van Germaine de Capuccini, de infraroodcabine, het zwembad, ... het is allemaal mogelijk in De Bron. Overnachten kan in één van onze gastenkamers, waarbij de bruisende stad aan de Dijle het decor wordt voor een onvergetelijk weekendje weg.

foto1

Fitopia

Antwerpen / Edegem


foto1

Instituut Monique

Antwerpen / Merksem (Antwerpen)


foto1

Karla

Antwerpen / Antwerpen


foto1

La Vita Wellness

Antwerpen / Antwerpen

Bij La Vita Wellness ben je in de goede handen van professionele schoonheidsspecialistes. Onze diensten zijn erop gericht om je beter te voelen, mooier te maken en volledig te ontspannen. Dit alles gebeurt in een kalm, sfeervol en warm instituut dat in het bruisende Antwerpen gelegen is.

foto1

Latifolia

Antwerpen / Lier


foto1

Manuka Welness-Temple

Antwerpen / Brasschaat


foto1

Marie-France

Antwerpen / Lichtaart