Bezoek een sauna

9 bed & breakfast met wellness gevonden in west-vlaanderen

Lichtervelde (1)  Tielt (1)  Sint-Eloois-Winkel (1)  Avelgem (1)  Waregem (1)  Snellegem (1)  Nieuwpoort (1)  Ieper (1)  Torhout (1) 
foto1

Au Paradis

West-Vlaanderen / Waregem

Op wandelafstand van het bruisende centrum van Waregem vindt u dit rustig gelegen etablissement met 2 stijlvolle en gezellige kamers. Au Paradis beschikt eveneens over een privaat wellnesscomplex met Finse Sauna, infraroodsauna, Turks stoombad, bubbelbad, kleurtherapie, douchelaan en olijftuin. Kamers of privésauna kunnen apart of in combinatie gehuurd worden. Vanaf november 2009 behoren ook professionele massages tot de mogelijkheden. Of u nu fervent fietser bent, ‘iemand’ op zoek naar rust, een levensgenieter of gewoon iemand die van hemelse plekjes houdt, bij ons kunt u terecht voor een rustig en gemoedelijk verblijf.

foto1

B & B New Largo

West-Vlaanderen / Nieuwpoort

De sleur van alledag beu? Even een frisse neus halen langs de vloedlijn van de zee? No stress, no businness? Of gewoon even een fietstocht 'bachten de kupe' ? Dan hebben wij een voorstel voor uw overnachting...

foto1

Body & Nature

West-Vlaanderen / Avelgem


foto1

Dewaele

West-Vlaanderen / Ieper

U wordt verzorgd in een moderne doch gezellige ruimte ingericht volgens de 'Feng-shui' normen, zodat u volledig tot rust kan komen. Met een gezellig haardvuur, projectie van natuurbeelden en lichttherapie komt U in een nieuwe wereld, een wereld los van alle stress !!!

foto1

H2O

West-Vlaanderen / Sint-Eloois-Winkel


foto1

Lyf Ontspanningshuis

West-Vlaanderen / Lichtervelde

Kies voor onze unieke kwaliteitsvolle wellnessarrangementen, massages & begeleidingen... Verspreid over drie prachtige gebouwen in landelijke stijl, perfect ingekaderd in een oase van groen, bieden wij je alles wat je maar kunt dromen om tot jezelf te komen.

foto1

Puur Genieten Eethuis B&B

West-Vlaanderen / Torhout

Bij ons kan u genieten van de stilte, in een rustige omgeving en toch dichtbij het centrum van de stad Torhout, het toeristische Brugge (12 km) en onze mooie kuststreek, op enkele kilometers van de Franse grens en op korte afstand van de Nederlandse buren.

foto1

Slimcab

West-Vlaanderen / Tielt


foto1

Styles

West-Vlaanderen / Snellegem