Bezoek een sauna

16 sauna's met zwembad gevonden in west-vlaanderen

Zwevegem (2)  Kortrijk (1)  Tiegem (1)  Tielt (1)  Heule (1)  Lichtervelde (1)  Loppem (1)  Zandvoorde (Zonnebeke) (1)  Sint-Eloois-Winkel (1)  Sint-Kruis (Brugge) (1)  Kerkhove (1)  Waregem (1)  Izegem (1)  Marke (Kortrijk) (1)  Heestert (1) 
foto1

Belle

West-Vlaanderen / Sint-Kruis (Brugge)


foto1

Cocay

West-Vlaanderen / Zwevegem


foto1

De Pallieter

West-Vlaanderen / Tiegem

Sauna De Pallieter is een sfeervolle private familiesauna, uitsluitend af te huren op afspraak. Wij willen u in alle rust en intimiteit met zijn tweetjes, met het gezin of met vrienden laten genieten van onze accommodatie.

foto1

Dolfijntje ('t)

West-Vlaanderen / Heule

Onze Japans geïnspireerde wellness is een wellness- unit in een moderne interpretatie van een japans badhuis of sento genaamd. Waarbij rekening werd gehouden met de boedistische zen-leer en de nadruk werd gelegd op de 4 fysieke elementen, nl. water, vuur, aarde en wind.
Onze Mediteraans geïnspireerde wellness is een ruime wellness-unit met binnen een lounge gevoel en in de tuin een echt vakantiegevoel waar u volledig tot rust kan komen.

foto1

Fam & ôm

West-Vlaanderen / Loppem


foto1

H2O

West-Vlaanderen / Sint-Eloois-Winkel


foto1

Ki-on

West-Vlaanderen / Kortrijk

Geniet in stijl bij Ki-on te Kortrijk, West-Vlaanderen. Welkom bij sauna Ki-on! Laat u verleiden door onze heerlijke verwenarrangementen, hotstone massages, lichaamsverzorgingen, ... Neem gerust een kijkje op onze website en misschien mogen we u binnenkort verwelkomen en verwennen in onze sauna of schoonheidssalon te Kortrijk.

foto1

La Belleza

West-Vlaanderen / Heestert


foto1

Lyf Ontspanningshuis

West-Vlaanderen / Lichtervelde

Kies voor onze unieke kwaliteitsvolle wellnessarrangementen, massages & begeleidingen... Verspreid over drie prachtige gebouwen in landelijke stijl, perfect ingekaderd in een oase van groen, bieden wij je alles wat je maar kunt dromen om tot jezelf te komen.

foto1

Nautilus

West-Vlaanderen / Kerkhove


foto1

Positivo Saunacenter

West-Vlaanderen / Izegem


foto1

Puur

West-Vlaanderen / Waregem


foto1

Sauna Suomi

West-Vlaanderen / Zandvoorde (Zonnebeke)

Private sauna en publieke sauna met binnen- en buitenzwembad. Klik door voor meer info!

foto1

Saunagarden

West-Vlaanderen / Zwevegem

Treed binnen in de ultieme relaxruimte waar tijd en dagelijkse sleur verdwijnen. Laat u leiden door rust, licht en warmte en voel u als herboren.

foto1

Slimcab

West-Vlaanderen / Tielt


foto1

Yuna Welness

West-Vlaanderen / Marke (Kortrijk)

Bij het privéwellnesscenter Yuna Wellness herbeleeft u het echte “welzijn”. De rustieke sfeer vormt het perfecte decor om u te laten onderdompelen in een uniek gevoel van welbehagen. Hier ontsnapt u even aan het hectische van elke dag en herontdekt u de ultieme rust. We maken dit mogelijk aan de hand van ons warm ingericht wellnesscenter met infraroodsauna (korte- en langegolf), Finse massieve sauna met geurtherapie, fraai betegeld Turks stoombad met geurtherapie, rustruimte met kleurentherapie, buiten opgesteld watermassagebad en verwarmd binnenzwembad met unieke wandschildering. Het center is groot genoeg om tot acht personen op een comfortabele manier te ontvangen. Ideaal dus voor een vrijgezellenavond of een verjaardagsfeestje... U kan bij ons ook kennis maken met cryosauna. Wij zijn daarmee het eerste cryosaunacenter in Westvlaanderen en het derde in Vlaanderen. Bij cryosauna warmt u niet op, maar koelt u af om daarna terug op temperatuur te komen...Ervaar de unieke sensatie van een cryosauna !