Bezoek een sauna

20 beauty-behandelgevonden ingen voor mannen gevonden in west-vlaanderen

Knokke (2)  Wevelgem (2)  Vlamertinge (2)  Ieper (1)  Sint-Baafs-Vijve (1)  Meulebeke (1)  Bellegem (1)  Torhout (1)  Waregem (1)  Loppem (1)  Kerkhove (1)  Ingelmunster (1)  Izegem (1)  Heestert (1)  Oostende (1)  Ruiselede (1)  Sint-Kruis (Brugge) (1) 
foto1

Absolute Beauty

West-Vlaanderen / Ingelmunster


foto1

Bellini Beauty- & Wellness Center

West-Vlaanderen / Vlamertinge

Bellini, mijn verwenmoment

foto1

Bo

West-Vlaanderen / Sint-Baafs-Vijve

Het instituut beschikt over een Sauna, een Turks Stoombad, een koude regendouche, een Jacuzzi met lichttherapie, een relaxruimte en een terras. Inbegrepen in het arrangement: Gebruik van badjassen, handdoeken en badslippers; water en fruitsap. Champagne, wijn, cola, pils of een ontbijt zijn verkrijgbaar mits betaling.

foto1

Bruyneel Sharon

West-Vlaanderen / Izegem


foto1

Caldare

West-Vlaanderen / Torhout


foto1

Emmy

West-Vlaanderen / Heestert

Schoonheidsinstituut Emmy

foto1

Esthetiek Femke

West-Vlaanderen / Wevelgem


foto1

Fam & ôm

West-Vlaanderen / Loppem


foto1

Glamish

West-Vlaanderen / Ieper


foto1

Gokelaere M

West-Vlaanderen / Vlamertinge


foto1

Instituut Sofie Collette

West-Vlaanderen / Oostende


foto1

La Jeunesse

West-Vlaanderen / Knokke


foto1

Maison de Beauté

West-Vlaanderen / Ruiselede

Een wereld waarin zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid in evenwicht zijn. Een wereld van exclusieve verzorging die onder de huid gaat. Een genoegen voor lichaam en geest. Een domein voor alle zintuigen. Welkom in een wereld voor individualisten, met individuele verzorgingsprogramma’s van kop tot teen. Tenslotte is geen huid immers dezelfde, elke huid is net zo uniek als de mens zelf. Leg daarom de toekomst van uw huid in handen van specialisten. Wij verheugen er ons nu reeds op u één van de volgende dagen als gast te mogen ontvangen in ons beauty-relaxcentrum. Maar bekijk ondertussen op onze site eens rustig de vele mogelijkheden die Maison de Beauté u aanbiedt, zo kan u zelf uw ideale verwenprogramma reeds samenstellen.

foto1

Natur'Elle

West-Vlaanderen / Bellegem


foto1

Nautilus

West-Vlaanderen / Kerkhove


foto1

Neffinelle

West-Vlaanderen / Wevelgem


foto1

O'Mains d'Or

West-Vlaanderen / Sint-Kruis (Brugge)


foto1

Oase Beauty & Wellness

West-Vlaanderen / Knokke

Bij Oase komt u tot rust. U droomt heerlijk weg tijdens onze behandelingen. U geniet tijdens de behandelingen van optimale verzorging en aandacht en verlaat stralend en ontspannen ons schoonheidssalon. Pure luxe,confort en hygiëne zijn onze kernbegrippen. Wij zijn van mening dat er 'goed uitzien' vele facetten kent en dat de aanpak niet alleen professioneel dient te zijn, maar ook zeer persoonlijk. U staat centraal als u kiest voor een schoonheidsbehandeling bij Oase. Ons streven is om u optimaal te laten genieten en uw lichaam de aandacht te geven die het verdiend.

foto1

Perla-donna

West-Vlaanderen / Meulebeke


foto1

Puur

West-Vlaanderen / Waregem