Bezoek een sauna

6 bed & breakfast met wellness gevonden in oost-vlaanderen

Gent (1)  Deinze (1)  Lovendegem (1)  Sint-Gillis-bij-Dendermonde (1)  Temse (1)  Kruishoutem (1) 
foto1

Aan De Leie Bed & Breakfast

Oost-Vlaanderen / Deinze

Met Body & Balance bieden wij u een ruim gamma aan lichaamsbehandelingen en massages aan. Body & Balance vormt een geheel met B&B 'aan de leie', zodat u na een heerlijke massage of een ontspannende namiddag wellness niet naar huis hoeft te gaan, maar in één van onze gastenkamers kunt genieten van een deugddoende nachtrust. Verder kunt u ook los van een overnachting in ons gastenverblijf, genieten van ons aanbod aan massages en lichaamsbehandelingen. Wij bieden massages allerhande aan maar voor alle duidelijkheid wordt er niet ingegaan op erotische voorstellen van welke aard dan ook.

foto1

Huis bij de Lieve

Oost-Vlaanderen / Lovendegem

Onze bed & breakfast heeft plaats in de oude gerenoveerde schuur van een voormalige boerderij. Bij de renovatie hebben we getracht om zoveel als mogelijk de originele materialen te recuperen alsook de indeling. Zo hebben we hier 3 gastenkamers, een zonnige ontbijtruimte en een sauna kunnen herbergen. In het massagehuisje kan je heerlijk genieten van een relaxerende massage door een proffesionele schoonheidsspecialiste.

foto1

Intens

Oost-Vlaanderen / Kruishoutem


foto1

Oriëntal Paradise

Oost-Vlaanderen / Temse

Oriëntal Paradise is een Privé sauna- en Wellness Center te Temse dat beschikt over 4 mooi ingerichte en totaal verschillende privé sauna units en 2 duo cabines voor onze unieke Oosterse massages. Uniek in zijn soort en bekroond met een kwaliteitslabel. Bij ons zit u NIET in het water van uw voorganger. Elke 10 minuten zit u in volledig nieuw water in uw jacuzzi. Onze jacuzzi's worden in tegenstelling tot andere privé centra speciaal voor u gevuld met vers water ! Na uw bezoek lopen de jacuzzi's volledig leeg.

foto1

Sauna Casa Verde

Oost-Vlaanderen / Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Casa Verde laat u 'wellness' ervaren als nooit tevoren. De inrichting is tot in de puntjes afgewerkt en straalt rust en sereniteit uit. Overal vindt u verwijzingen naar de Oosterse cultuur. Een streling voor het oog. Uitgekiende domotica zorgt ervoor dat alle apparatuur werkt zoals u het zou verwachten. Sfeervolle verlichting en rustgevende muziek worden automatisch bediend.

foto1

Vandekerkhove Karien

Oost-Vlaanderen / Gent

Droomde u van een eigen plekje middenin deze prachtige stad? Dan kunt u bij ons terecht voor een individuele 3-delige studio met kook-, bad- en slaap-gelegen-heid, 'all in one' op het gelijkvloers van een 18de-eeuws huis middenin het historische centrum : het Patershol : een fascinerende en pittoreske buurt vol kleine steegjes en straatjes, kasteel incluis, 250 soorten bier, unieke restaurantjes, 2 sauna's, nachtwinkel en verrassend gevarieerd cultureel erfgoed zowaar vlak naast uw deur.