Bezoek een sauna

6 publieke sauna's gevonden in oost-vlaanderen

Astene (1)  Meerbeke (1)  Belsele (Sint-Niklaas) (1)  Gent (1)  Destelbergen (1)  Lochristi (1) 
foto1

Asanti Sauna & Beauty

Oost-Vlaanderen / Destelbergen

Een paradijs voor sauna en wellness liefhebbers. Thermen Asanti bevindt zich aan de Damvallei in Destelbergen (Gent) en dit is een natuurgebied dat ontstaan is in een oude meander van de Schelde, tussen de knotwilgenrijen, kleine wilgenbroek-bosjes en graslanden die hier het landschap bepalen.

foto1

l'Eau De Lo

Oost-Vlaanderen / Lochristi


foto1

Souks en Sauna

Oost-Vlaanderen / Meerbeke

Bij het schoonheids- en gezondheidscentrum Souks en Sauna kunt u in het unieke decor van Duizend-en-één-nacht ondergedompeld worden in een oase van rust en relaxatie. Het ontbreekt u aan niets want een professioneel team staat te allen tijde te uwer beschikking. De fata morgana wordt werkelijkheid

foto1

Spades 4 Our

Oost-Vlaanderen / Gent

Sauna Spades4 Brussel is een hoogstaand adres tijdens uw verblijf in de hoofdstad van Europa. Het is prachtig gelegen in hartje Brussel tussen de Beurs en het Zuid-station. Sauna Spades4 Brussel is één van de grootste gaysauna’s van Europa. Hij heet u welkom in zijn prachtige infrastructuur die onderverdeeld is in 3 gebouwen met verschillende verdiepingen, elk verlengd met een schitterend terras waar de naakte lichamen kunnen genieten van dat geprivilegieerd moment. Ontdek dit etablissement met zijn bar waar er de beste dranken worden geserveerd. Het restaurant, ideaal na genoten te hebben van de sportzaal. Vergeet echter niet de relaxatiecabines op verschillende verdiepingen, de bioscoop, het schitterende unieke zwembad, de klassieke sauna, de infrarode sauna, de hammam, het stoombad, het bubbelbad en de zonnebank. Houdt u van sensatie? Ga dan zeker eens langs onze volledig uitgeruste doolhoven en catacomben voor uw grootste plezier en maak komaf met alle taboes.

foto1

Thermen Sint-Niklaas

Oost-Vlaanderen / Belsele (Sint-Niklaas)

Thermen Katara verwelkomt én verwent je in Belsele, tussen Sint-Niklaas en Waasmunster, in een nagelnieuwe wereld van thermen en beauty. Met niet minder dan 10.000 m² saunaplezier is er voor ieder wat wils. Met een waaier aan binnen- en buitensauna’s, opgietsessies en een heuse reis rond de saunawereld: fins, duizend-en-een-nacht, marokkaans, romeins, japans ...

foto1

Yanko Wellness & Beauty

Oost-Vlaanderen / Astene

Wat is er leuker dan jezelf te verwennen ! Yanko Wellness & Beauty verwelkomt je in haar wereld van thermen en beauty. Wij willen u een bezoek aanbieden waar U, als mens centraal staat! Geen massa-gebeuren, maar een persoonlijke benadering staat bovenaan ons lijst. Yanko betekent zoveel als genieten, ontspannen en tijd voor jezelf. Kortom, herbronnen in een oase van rust. U bent jarig wanneer u bij Yanko komt, dat moet gevierd worden! Daarom voor u en uw vrienden GRATIS een glaasje bubbels.