Bezoek een sauna

17 beauty-behandelgevonden ingen voor mannen gevonden in oost-vlaanderen

Aalter (2)  Gent (2)  Zottegem (2)  Mariakerke (Gent) (1)  Sint-Niklaas (1)  Evergem (1)  Temse (1)  Eke (1)  Aalst (1)  Sint-Gillis-bij-Dendermonde (1)  Oudenaarde (1)  Ninove (1)  Lochristi (1)  Sleidinge (1) 
foto1

Aqua Thermae Relaxatiecenter

Oost-Vlaanderen / Mariakerke (Gent)


foto1

Arwen Beauty & Wellness Lounge

Oost-Vlaanderen / Lochristi


foto1

Cheops

Oost-Vlaanderen / Ninove


foto1

Eega-Bea Neirinck

Oost-Vlaanderen / Gent

Meer dan 25 jaar ervaring in huidproblemen

foto1

Fiorenza Schoonheidsstudio

Oost-Vlaanderen / Sint-Niklaas


foto1

La Vista

Oost-Vlaanderen / Aalter


foto1

Manacor

Oost-Vlaanderen / Gent

Schoonheid met kennis van zaken !

foto1

Marangi

Oost-Vlaanderen / Aalter

Het prachtige Marangi in Aalter is te vinden op een superlocatie, gelegen in de winkelstraat, waar u in ons wellness-center U zich kan komen herbronnen... In het geslaagde totaalconcept rond het zonnecenter en beautycenter kunnen wij u een privé wellness-center aanbieden, uiteraard met de grootste zorg voor hygiene. Een ruime sauna, jacuzzi, verwarmde ligzetels en lichttherapie laten u wegdromen en de dagelijkse zorgen vergeten.

foto1

Saunate thermen & sauna

Oost-Vlaanderen / Eke

Saunate biedt je 3000m2 uitgebreid saunagenot: een klassieke binnensauna van 100°, een biosanarium van 65° met lichttherapie, infraroodsauna, een rustgevende himalayasauna, een Turks stoombad van 45°... Om te ontspannen heb je keuze te over: een binnenzwembad, een jacuzzi met panoramisch zicht, voetbaden, een rustige afkoelzone, een relaxruimte met open haard, een rustruimte met waterbedden... Ook buiten kan je volop genieten in het buitenzwembad en de kelo-opgietsauna of kruidensauna, jacuzzi,... Wil je er een volledige dag tussenuit, dan kan je terecht in ons vernieuwde beautyfarm. Onze professionele schoonheidsspecialisten adviseren en verzorgen je met onverdeelde aandacht en laten je opnieuw stralen. Je kan kiezen uit onze schitterende arrangementen of uit een brede waaier van behandelingen, die naar jouw eigen wensen en behoeften worden samengesteld. Bij Saunate vind je gegarandeerd dat wat jouw persoonlijke wens vervult.

foto1

Schoonheidsinstituut Pascale

Oost-Vlaanderen / Sleidinge


foto1

Senses

Oost-Vlaanderen / Evergem


foto1

Smet Liesbeth

Oost-Vlaanderen / Temse

Smet Liesbeth heet u van harte welkom. Een bezoekje aan schoonheidsinstituut Liesje staat synoniem voor rust en verzorging van lichaam en geest. Na een behandeling verlaat je het instituut met een ontspannen gevoel. Geniet van ontspanning die doet nazinderen....

foto1

Sybille

Oost-Vlaanderen / Zottegem

Je lichaam verzorgen vergt geen inspanning. Integendeel, het is pure ontspanning. Een paar uurtjes tijd maken voor je lieve lijf en heerlijk herboren opnieuw in de wereld stappen. We hebben het allemaal broodnodig, al was het maar om even te onthaasten en nieuwe energie op te doen.

foto1

Thalomar

Oost-Vlaanderen / Oudenaarde


foto1

Van den Berge E

Oost-Vlaanderen / Zottegem


foto1

Van Wesemael Estetiek

Oost-Vlaanderen / Aalst


foto1

Vero Beauté

Oost-Vlaanderen / Sint-Gillis-bij-Dendermonde