Bezoek een sauna

14 sauna's met zwembad gevonden in limburg

Koersel (4)  Zonhoven (2)  Linkhout (1)  Heusden (Limb.) (1)  Maaseik (1)  Zepperen (1)  Paal (1)  Zolder (1)  Tongeren (1)  Opglabbeek (1) 
foto1

Aquadroom

Limburg / Maaseik

In Aquadroom kan je in alle rust ontspannen en genieten. Je stapt binnen in een luxueus en smaakvol ingericht saunacomplex waar je onmiddellijk een vakantiegevoel krijgt.

foto1

Aquapuur

Limburg / Koersel

AquaPuur bestaat uit twee ruime privé sauna's waar je zowel gezellig met z'n tweetjes kan genieten als zalig ontspannen in grotere groep. In onze sfeervolle, luxueuze Puur sauna met panoramische bio-sauna, stoomcabine, infraroodsauna, buitenzwembad, jacuzzi met kleurentherapie en relaxruimte kan je volledig tot rust komen. De naam Puur verwijst naar de puurheid van het zwembadwater, dat niet gereinigd wordt door chloor, maar door zoutanalyse. In onze nieuwe sauna Aqua bieden we jullie niet alleen een helende zoutsauna, infraroodbanken en jacuzzi aan, maar vind je bovendien ook een luxueuze Turkse hammam. De hammam is een eeuwenoud reinigingsritueel dat je volledig tot rust laat komen en de spieren ontspant. In beide sauna's kan genoten worden van enkel de saunafaciliteiten, maar je kan ook kiezen voor de totaalontspanning door er nog een heerlijke massage, lichaamspeeling of -pakking, ontharing of verzorging en massage in de hammam aan toe te voegen.

foto1

Aquatron Sauna-Thermen

Limburg / Zepperen

SAUNA MET WELLNESS-center

foto1

Ayapura

Limburg / Zolder

Bij Ayapura kan je even weg van alle drukte. Je kan bij ons gezellig met zijn tweetjes komen relaxen of met vrienden en familie. Hygiëne is één van onze prioriteiten; maandelijks wordt het zwembad- en whirlpoolwater gecontroleerd door een erkend labo. Ayapura is een privé- saunacenter waar je leuke arrangementen kan boeken.

foto1

Cenzo

Limburg / Zonhoven

CENZO is een luxueze prive sauna gelegen in hartje Limburg waar iedereen tot ultieme rust komt! Dit kan romantisch met zijn tweetjes of gezellig met meerdere. Ons interieur is een hippe moderne loungesfeer waar u kan ontspannen in ons overdekt buitenzwembad met jetstream en kleurentherapie, stoomcabine met eucalyptuskruiden , jacuzzi en sauna met kleurentherapie. In de relaxruimte kan u een drankje nuttigen of heerlijk eten van onze rijkgevulde menukaart waar u de keuze heeft van een voorgerecht, salades , pasta , vlees , vis , vegetarische gerechten en dessert.

foto1

Helena

Limburg / Opglabbeek


foto1

Koraaltje ('t)

Limburg / Koersel

3 privu00e9 sauna's - vanaf 55 euro/2 uur - ( duo)massages

foto1

La Cascade

Limburg / Heusden (Limb.)


foto1

Mahoniehut

Limburg / Koersel

Mahoniehut is gelegen in het groen hartje van Limburg . Mahoniehut is een modern, gezellig en luxueus privé-wellness center waar iedereen tot ultieme rust ... Het complex is helemaal voor jullie alleen, alle dagen open van 9u tot 1u.

foto1

Maison Beau

Limburg / Zonhoven

Maison Beau, een ware wellness sensatie op een rustige en zeer goed gelegen locatie. De warme inrichting brengt u in oosterse sferen waar u zich dadelijk in thuis voelt. U huurt volledig privé ons sauna-complex af om met uw partner, gezin of vrienden te genieten van alle rust en luxe.

foto1

Petit Paradis

Limburg / Paal

Prive Sauna Petit Paradis is een nieuw wellness complex in Paal ( Limburg ). Je kan de sauna dan ook makkelijk bereiken dankzij de vlotte aansluiting van twee autosnelwegen ( E313 en E314 ). U kan volledig privé beschikken over oa een glazen sauna, infrarood, jacuzzi, verwarmd zwembad, regendouches, koudwateremmer, minibar en loungeruimte. Even er tussen uit, zalig ontspannen, een romantisch uitje, baden in luxe, jezelf herontdekken, genieten van je zintuigen, tijd maken voor jezelf, je lichaam de aandacht geven die het nodig heeft, eens iets helemaal anders... Petit Paradis te Paal zal het je allemaal aanreiken. Ontdek zelf wat Sauna Petit Paradis voor jou kan betekenen!

foto1

Sane Thermen

Limburg / Tongeren

WELKOM IN ONS OORD VAN RUST, ONTSPANNING EN BEAUTY

foto1

Sauna Karmijn

Limburg / Linkhout

en ruime kleedkamer, regendouche, regendouche met sunshower. Finse sauna, infraroodsauna met rug- en voorstralers, hammam, relaxruimte met dansende vlammen in de haard. Overdekte buiten spa met jets en lichttherapie, buitenzwembad met massagedouche, kantelemmer en buitenligruimte. U merkt het, we willen bij Sauna Karmijn alles in het werk stellen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken! Diverse dranken zijn vrij te nemen in de relaxatieruimte en af te rekenen bij uw vertrek. Als U nog een andere wens heeft zijn wij gedurende heel uw verblijf telefonisch bereikbaar via de binnenlijn. Telefonisch zodat uw privé en intimiteit niet geschonden wordt tijdens uw verblijf. Warme hapjes worden discreet in het doorgeefluik gezet .

foto1

Sauna-Palace **** Privé

Limburg / Koersel

Volledig privu00e9 sauna-complex voor u alleen