Bezoek een sauna

24 manicure & pedicure gevonden in limburg

Bree (2)  Peer (2)  Lommel (2)  Maaseik (1)  Meeuwen (1)  Zonhoven (1)  Jesseren (Kolmont) (1)  Kinrooi (1)  Neeroeteren (1)  Bilzen (1)  Meldert (Limb.) (1)  Kwaadmechelen (1)  Heusden (Limb.) (1)  Zepperen (1)  Wilderen (1)  Opglabbeek (1)  Hasselt (1)  Koersel (1)  Kozen (1)  Leopoldsburg (1)  Vlijtingen (1) 
foto1

't Genoegen

Limburg / Lommel

We zijn gelegen in het “pure” Lommel, een stadje gelegen in Belgisch Limburg en gekend om zijn ongerepte natuur. ‘t Genoegen wordt door zijn klanten vooral geroemd om zijn prachtig ingerichte sauna en mooi verzorgde sauna arrangementen. Doch we hebben meer te bieden, hieronder vind je een greep uit ons aanbod. Je kan bij ons terecht voor gelaats- en lichaamsverzorgingen, pedicure/manicure en ontharingen. Bij alle verzorgingen wordt onze tijd integraal en vakkundig aan jou besteed. Tevens staan er erkende massagetherapeuten klaar voor het uitvoeren van professionele massages. Verder is het mogelijk om de prachtige thermen, uitgevoerd in Engelse stijl, privé af te huren. We hebben een brede waaier aan super verwen- en relaxatiemogelijkheden. Genieten is de boodschap in ’t Genoegen.

foto1

Aquatron Sauna-Thermen

Limburg / Zepperen

SAUNA MET WELLNESS-center

foto1

Beauty & Balance

Limburg / Peer


foto1

Bel & Bo Instituut

Limburg / Bree

Wij nodigen u uit om uw innerlijke spanningen te vergeten en opnieuw te herbronnen in een volledig privé beauty en saunacomplex. In ons schoonheidsinstituut geniet u van een persoonlijke begeleiding doorheen allerlei behandelingen zoals huidverbeterende gelaatsverzorgingen, relaxatiemassages, pedicure, manicure, ontharingen… De sfeervolle en uiterst gezellige saunaruimte met Turks bad, whirlpool, relaxruimte en buitenterras wordt voor u privé gereserveerd na afspraak. En wilt u nu een halve of ganse dag relaxen ,wij helpen u graag bij de keuze van één van onze arrangementen.

foto1

Bodyrelax

Limburg / Meeuwen


foto1

Clijsters Wellness

Limburg / Maaseik


foto1

Di Sano

Limburg / Neeroeteren

Neem even de tijd voor jezelf. Steeds meer mensen staan stil en nemen de tijd voor zich zelf om van verzorging en rust te genieten. Geen telefoontjes, geen werkdruk, geen huiselijke beslommeringen. Gewoon even ontspannen en genieten van alle moderne wellness luxe. Dit is te vinden bij prive sauna-wellness Di Sano. Het adres waar gezelligheid, warmte en genieten centraal staat. Dus laat U verrassen en treedt binnen in de wereld van Di Sano. Tijdens Uw verblijf kunt U in absolute prive sfeer gebruik maken van alle wellness luxe. Van sauna tot haardvuur en van jacuzzi tot stoombad, staat alleen voor U ter beschikking. Dat is puur genieten bij Di Sano. De inrichting is de basis voor een ontspannende en rustgevende sfeer. Hoogwaardige afwerking en luxe geven U het gevoel van vrijheid en geborgenheid. Dit samen met een goede service en een goede hygiene zorgen voor een onvergetelijke wellness ervaring.

foto1

Esthetiek

Limburg / Vlijtingen


foto1

Geudens Inge

Limburg / Kwaadmechelen

H2O een weloverwogen keuze van totale ontspanning en puur genieten ! Onze faciliteiten zijn verrassend modern, prikkelend nieuw en met een overtuigde aanpak: Het H2O team staat garant om u een complete wellness ervaring te bezorgen. Daarbij zijn gezondheid, relaxatie en totale ontspanning dè kernwoorden. We doen dit praktisch door u een zo royaal mogelijk pakket aan te bieden van verzorging, massages en saunafaciliteiten. Bent u geprikkeld door deze verfrissende aanpak van puur genieten, klik dan verder. Wij verwelkomen u graag voor een dagje sauna. Ook onze wellness specialiste staat vol ongeduld klaar om uw lichaam te verwennen via verzorging en om uw 'body & mind'volledig in balans te brengen via allerlei massages.

foto1

Gilis Schoonheidsinstituut

Limburg / Hasselt


foto1

Helena

Limburg / Opglabbeek


foto1

In 't Sfeerhuys

Limburg / Lommel

In 't Sfeerhuys kan u terecht voor een uitgebreide waaier aan schoonheidsbehandelingen. Naast dit aanbod kan u bij ons in privésfeer genieten van sauna- en spafaciliteiten. In 't Sfeerhuys staat garant voor een pure verwenning van lichaam en geest in een sfeervolle cocoonomgeving waar op de fijnste details wordt gelet !

foto1

Koraaltje ('t)

Limburg / Koersel

3 privu00e9 sauna's - vanaf 55 euro/2 uur - ( duo)massages

foto1

Lesseurs

Limburg / Bilzen

Gepassioneerd door alle aspecten die beauty,verzorging, wellness en mode met zich meebrengen, besloten de zusjes Baerten in april 2004 de sprong te wagen met hun eigen schoonheidsinstituut. Niet ver van hun ouderlijke woonst bood zich een pand aan, midden op de Markt in Bilzen.

foto1

Maison Beau

Limburg / Zonhoven

Maison Beau, een ware wellness sensatie op een rustige en zeer goed gelegen locatie. De warme inrichting brengt u in oosterse sferen waar u zich dadelijk in thuis voelt. U huurt volledig privé ons sauna-complex af om met uw partner, gezin of vrienden te genieten van alle rust en luxe.

foto1

Najade

Limburg / Jesseren (Kolmont)


foto1

Palazzo Benessere

Limburg / Leopoldsburg

Met ervaring in deze branche sinds 1992 weten we zeker dat u bij ons met een tevreden gevoel weer weggaat en nog vaak zal terugkomen! Wij bieden u de meest uiteenlopende behandelingen en altijd een zeer persoonlijke begeleiding. Dankzij de hoge kwaliteit van de behandelingen en de persoonlijke aandacht van ons personeel is een bezoek aan Palazzo Benessere altijd een warme en fijne ervaring, zelfs als u alleen komt. Palazzo Benessere is goed bereikbaar en heeft ruime parkeergelegenheid voor de deur. Onze behandelingen gaan altijd op afspraak, wij vragen u dus altijd even te bellen van te voren!

foto1

Pourelle Wellness

Limburg / Peer

Uw huid is onze zorg!

foto1

Primavera

Limburg / Kinrooi

Druk, druk, druk… Tegenwoordig leeft iedereen tegen de klok. We leven veel te gehaast en nemen te weinig tijd om te ontspannen. Een saunagang is dan de ideale ontspanning maar niet iedereen ziet het zitten om zijn/haar lichaam te tonen aan anderen of men wil gewoon eens in stilte genieten van een saunagang met zijn tweetjes. Daarom bent u bij Primavera privésauna op het juiste adres. Bij ons kan u 2 uren of meer komen genieten. U huurt de volledige ruimte privé af. Heerlijk genieten van één van de sauna’s, lekker bubbelen in de whirlpool of gewoon even ontspannen in de rustruimte. De dagelijkse verzorging van uw uiterlijk is een must als moderne vrouw. Ook uw handen en nagels verdienen daarbij aandacht. Handen en nagels zijn immers blikvangers en verdienen daarom verzorging. Mooie nagels zijn dan ook een sieraad voor uw handen en zijn tevens uw visitekaartje. Heeft u last van snelbrekende of splijtende nagels, krijgen ze nooit allemaal de gelijke lengte, bent u nagelbijter en wilt u daarvan af, of wilt u voor een speciale gelegenheid mooie verzorgde nagels, dan heeft primavera nagelstudio de oplossing voor u. Samen zullen we zoeken naar de ideale manier om aan uw wensen te voldoen. De lengte van uw nagels bepaalt u helemaal zelf. Kunstnagels hoeven niet lang te zijn!

foto1

Sabinne

Limburg / Kozen


foto1

Sarah J Health & Beauty Corner

Limburg / Bree

SarahJ – Beauty & Welness | Uw health & beauty corner in limburg!

foto1

Schoonheidsinstituut Elke

Limburg / Wilderen


foto1

Studio Ameerah

Limburg / Heusden (Limb.)


foto1

Vanessa Instituut & Sauna

Limburg / Meldert (Limb.)

We ontvangen u in een rustig en gezellig privé complex waar je kan genieten van Finse sauna of sanarium, infraroodsauna, jacuzzi en een knusse relaxatiehoek met haard. Wil je even tot je zelf komen met een schoonheidsbehandeling dan krijg je hier de beste verzorgingen. Een privé verblijf, rust en zorgeloos genieten blijven onze voornaamste troeven.