Bezoek een sauna

21 beauty-behandelgevonden ingen voor mannen gevonden in antwerpen

Brasschaat (3)  Grobbendonk (1)  Lichtaart (1)  Oelegem (1)  Geel (1)  's Gravenwezel (1)  Wommelgem (1)  Edegem (1)  Antwerpen (1)  Meer (1)  Sint-Amands (1)  Berlaar (1)  Wilrijk (Antwerpen) (1)  Schriek (1)  Ekeren (Antwerpen) (1)  Antwerpen (1)  Brecht (1)  Broechem (1)  Lier (1)  Borsbeek (Antw.) (1) 
foto1

all Medi-Aesthetics

Antwerpen / Lier


foto1

Amaryllis

Antwerpen / Brasschaat

Professioneel schoonheidsinstituut.

foto1

Angenies

Antwerpen / Oelegem


foto1

Anne Diego

Antwerpen / Antwerpen

Een volledig gamma om u te verzorgen en te verwennen voor vrouwen en mannen Schoonheidsinstituut - Afslankingsinstituut - Zonnecenter

foto1

Aquarein

Antwerpen / Grobbendonk

Stap Aquarein binnen en de stress glijdt van je af . Laat je leiden door de goede zorgen van onze medewerkers en geniet van totale ontspanning.We zijn er voor jou en koesteren jouw persoonlijk welzijn! Geniet met al uw zintuigen Verwen je lichaam en geest, zodat je zintuigen hun evenwicht hervinden. Aquarein ontvangt je in een state-of-the-art wellnesscomplex met een prachtige tuin. En biedt je pure verwennerij: Je beleeft diepe ontspanning in de sauna's of hammam, je ervaart de helende kracht van een massage of pakking, je proeft onze lekkere en gezonde keuken. Beleef de ongerepte natuur Aquarein ligt midden in een prachtig oud bos. Waar je ook bent, binnen of buiten, altijd zie je de bomen en hoor je de vogels. Je geniet van de absolute rust, schoonheid en privacy.

foto1

Artemis

Antwerpen / Borsbeek (Antw.)


foto1

El'pary

Antwerpen / Wommelgem


foto1

Fitopia

Antwerpen / Edegem


foto1

Jolhei

Antwerpen / Berlaar


foto1

Karla

Antwerpen / Antwerpen


foto1

La Diosa

Antwerpen / Meer

Herbron bij La Diosa: geniet van onze Yoaké-behandelingen en stap relaxed en vol energie de dag door. La Diosa, een Wellness / Skin spa gelegen in Meer (Hoogstraten), is gebaseerd op rust en welzijn: wij geven u een persoonlijke behandeling!

foto1

Mariane Hair- & Wellnesscenter

Antwerpen / Geel

Om u helemaal te verwennen, kan u bij Mariane gebruik maken van de privé-sauna met jacuzzi, verwarmd en overdekt buitenzwembad en verwarmde rustruimte met bar. Wij bieden tevens de mogelijkheid om bij elk arrangement een lichte lunch en drank te bestellen (menukaart ligt ter plaatse). Dit alles omkaderd door een uiterst gezellige tuin. Om de innerlijke en de uiterlijke mens in balans te brengen, bieden wij u een waaier aan ontspannende en verzorgende behandelingen. Deze gaan van dieptereiniging en intensieve, speciale verzorging van het gezicht, over pakking van het lichaam, massage, verzorging van handen en voeten, ontharingen tot en met maquillage aangepast aan uw specifieke huidtype.

foto1

Marie-France

Antwerpen / Lichtaart


foto1

Molenhoeve

Antwerpen / Broechem

In Grobbendonk, bij Herentals, het hartje van de Kempen vindt u familiesauna Gidwi,, een van de eerste Vlaams sauna's. Saunacomplex Gidwi oogt rustiek en ademt een gemoedelijke sfeer uit. De rustplaatsen en terrassen zijn mooi gedecoreerd, de tuin is gezellig. In die sfeer is een saunabad energie opdoen, aangenaam en ontspannend.

foto1

Navada

Antwerpen / Ekeren (Antwerpen)

For a total touch of beauty
Let us help you, ... to make a difference!

foto1

Parligna

Antwerpen / Brasschaat

In een relaxerend kader vindt u resultaatgerichte behandelingen, ook voor de heren! Wij gidsen u graag doorheen de diverse behandelingen die aan uw wensen voldoen.

foto1

Patricia Dreissen

Antwerpen / Brecht


foto1

Purelien

Antwerpen / Sint-Amands


foto1

SCHOONHEIDSSTUDIO PASCALE

Antwerpen / Schriek


foto1

Studio Oasis

Antwerpen / 's Gravenwezel

Studio Oasis, dat is een stukje paradijs in hartje ’s Gravenwezel. U wordt er hartelijk ontvangen voor schoonheidsbehandelingen volgens het Sofri-concept met oa Kleurenenergie, Happy-aging en Wellness. Studio Oasis is uw adresje waar u niet alleen vanbuiten, maar ook vanbinnen mooier van wordt. Mooi en verzorgd met een klassieke behandeling De gouden handen van de zaakvoerster in combinatie met kwaliteitsvolle Sofri producten zijn de basis van iedere deugddoende, verjongende, verkwikkende, maar steeds doeltreffende gelaats- of lichaamsbehandeling.

foto1

Wenless

Antwerpen / Wilrijk (Antwerpen)

Professioneel schoonheidsinstituut